Menu na týden

 

PONDĚLÍ 22/2

> Fazolový krém

(Bean cream soup)


Hlavní jídlo:

> Kuřecí v ořechové omáčce podávané s polentou nebo rýží

(Chicken w/ walnut sauce served w/ polenta or rice)

> Asijský rýžový salát s domácím tempehem a zeleninou, sypaný ořechy a čerstvým koriandrem

(Asian rice salad w/ homemade tempeh, veggies and nuts, fresh cilantro)


ÚTERÝ 23/2

> Květákový krém s kokosovým mlékem

(Cauliflower cream w/ coconut milk)

> Kuřecí polévka s estragonem

(Chicken soup w/ tarragon)


Hlavní jídlo:

> Chilli con carne s quinoou

(Chilli con carne w/ quinoa)

> Pohankové karbanátky podávané se špenátovým bramborem a paprikovým čatní

(Buckwheat "burgers" served w/ spinach-potato mash and pepper chutney)


STŘEDA 24/2

> Tomatová

(Tomato soup)

> Zelňačka s klobásou

(Cabbage soup w/ sausage)


Hlavní jídlo:

> Kuřecí tikka masala s domácím chlebem nebo s rýží

(Chicken tikka masala w/ homemade bread or rice)

> Lilkový guláš s domácím chlebem nebo s rýží

(Eggplant goulash w/ homemade bread or rice)


ČTVRTEK 25/2

> Mrkvová se zázvorem a pomerančovou šťávou

(Carrot soup w/ ginger and orange juice)

> Kuřecí asijská polévka s rýžovými nudlemi

(Asian chicken soup w/ rice noodles)


Hlavní jídlo:

> Závitky ze zelných listů plněné hovězím masem/zeleninou a podávané s bulgurem/rýží

(Cabbage leaf rolls stuffed w/ beef or veggies and served w/ bulgur or rice)


PÁTEK 26/2

> Marocká harira z červené čočky a cizrny

(Moroccan harira w/ red lentils and chickpeas)


Hlavní jídlo:

> Krůtí výpečky podávané s jáhlovou kaší a špenátem

(Turkey bites w/ millet-spinach mash)

> Tofu kuličky na rajčatech s jáhlovou kaší a špenátem

(Tofu balls w/ tomato sauce and millet-spinach mash)