Menu na týden 


PONDĚLÍ 20/1

Dýňovo mrkvový krém se zázvorem

(Pumpkin-carrot cream w/ ginger)

Asijská kuřecí

(Asian chicken soup)


Hlavní jídlo:

Chilli con carne podávané s rýží Basmati

(Chilli con carne w/ rice)

Zeleninový guláš s tofu a cizrnou podávaný s rýží

(Veggie goulash w/ tofu, chickpeas and rice)


ÚTERÝ 21/1

Bramboračka se žampiony

(Potato soup w/ mushrooms)

Boršč s hovězím masem

(Beef borsch)


Hlavní jídlo:

Kuřecí maso na indický způsob s rýží Basmati

(Indian style chicken w/ rice)

Penne se zeleninou v rajčatové omáčce s čerstvou bazalkou a parmezánem

(Penne w/ veggies in tomato sauce, fresh basil, parmesan)


STŘEDA 22/1

Zelnačka s maďarskou klobáskou

(Cabbage soup w/ hungarian sausage)

Krém z červené čočky

(Red lentil cream)


Hlavní jídlo:

Kuřecí na rajčatech s čerstvým koriandrem, rýže Basmati

(Chicken w/ tomato sauce and cilantro, Basmati rice)

Papriky pleněné ricottou dochucené čerstvou mátou

(Stuffed peppers w/ ricotta flavored w/ mint)


ČTVRTEK 23/1

Mexická s mletým hovězím masem, fazolemi a kukuřicí

(Mexican style soup w/ ground beef, beans and corn)

Fazolový krém

(Bean cream)


Hlavní jídlo:

Hovězí dušené na víně se zelím, bramborová kaše

(Stewed beef w/ wine, cabbage and potato mash)

Zeleninové karbanátky podávané s bramborovou kaší

(Veggie burgers w/ potato mash)


PÁTEK 24/1

Hráškovo cuketový krém s bazalkou

(Pea/zucchini cream w/ basil)


Hlavní jídlo:

Kuřecí řízky obalené v kukuřičné strouhance podávané se salátem vinegret

(Chicken schnitzels in corn crust, vinegret salad)

Batátové gnocchi se žampiony na smetaně

(Sweet potato gnocchi w/ mushrooms and sour cream)