Menu na týden



PONDĚLÍ 1/6

Brokolicový krém s bazalkou

Maďarská polévka s uzeným masem a zelenými fazolky


Hlavní jídlo:

Zelné listy plněné hovězím masem podávané s rýží

Zelné listy plněné zeleninou a rýží podávané s mátovým jogurtem


ÚTERÝ 2/6

Hráškovo-cuketový krém

Hovězí boršč


Hlavní jídlo:

Papriky plněné ricottou a parmazánem ochuceným mátou, podávané se šťouchanými brambory

Fazolové kari podávané s rýží Basmati


STŘEDA 3/6

Žampionový krém

Mexická s fazolemi a kukuřicí


Hlavní jídlo:

Masové růže

Rýžový salát s domácím tempehem a se zeleninou


ČTVRTEK 4/6

Květákový krém s kokosovým mlékem a koriandrem

Kuřecí gruzínská polévka s koriandrem


Hlavní jídlo:

Kuřecí špíz podávaný s kaší ze žlutého hrášku

Špagety s tuňákem podávané s parmazánem


PÁTEK 5/6

Mrkvová se zázvorem

Harira z hovězího masa s cizrnou a červenou čočkou


Hlavní jídlo:

Kuřecí na rajčatech podávané s rýží

Lilkový guláš podávaný s rýží