Menu na týden 


PONDĚLÍ 17/2

Mrkvový krém se zázvorem a pomerančovou šťávou

(Carrot cream w/ ginger and orange juice)


Hlavní jídlo:

Hovězí se žampiony podávané s rýží Basmati

(Beef w/ mushrooms, rice)

Zeleninový guláš se sójovým masem a s kokosovým mlékem podávaný s rýží Basmati

(Veggie goulsh w/ soy meat and coconut milk, rice)


ÚTERÝ 18/2

Květákový krém s kokosovým mlékem

(Cauliflower cream w/ coconut milk)

Gulášovka s mletým hovězím masem

(Goulash soup w/ ground beef)


Hlavní jídlo:

Plněné papriky s ricottou ochucenou čerstvou mátou podávané s bramborovou kaší

(Stuffed paprikas w/ mint flavored ricotta, potato mash)

Šafránové rizoto z bulguru s krůtím masem

(Zafran risotto made of bulgur w/ turkey)


STŘEDA 19/2

Žampionový krém

(Mushrooms cream)

Maďarská s uzeným masem a fazolemi

(Hungarian soup w/ smoked meat and beans)


Hlavní jídlo:

Kuřecí nebo sójové maso v ořechové omáčce podávané s polentou nebo s rýží

(Chicken or soy meat in walnut sauce w/ polenta or rice)


ČTVRTEK 20/2

Fazolový krém

(Bean cream)

Zelnačka s maďarskou klobáskou

(Cabbage soup w/ hungarian sausage)


Hlavní jídlo:

Penne s boloňskou omáčkou a s parmezánem

(Penne bolognese w/ parmesan)


PÁTEK 21/2

Tomatová s bazalkou

(Tomato soup w/ basil)


Hlavní jídlo:

Kuřecí řízek se šťouchanými brambory s bylinkami

(Chicken schnitzel w/ mashed potatoes)

Dušené zelí s tofu, mrkví a rajčaty se šťouchanými brambory

(Stewed cabbage w/ tofu, carrots and tomatoes, mashed potatoes)