Menu na týden

 

PONDĚLÍ 26/10
> Hráškovo-cuketový krém s bazalkou
(Pea-zucchini cream soup w/ basil)

Hlavní jídlo:
> Kuřecí v ořechové omáčce se šafránem podávané s polentou nebo rýží
(Chicken in walnut sauce w/ zafran, served w/ polenta or rice)
> Fazolové kari podávané s rýží
(Bean curry w/ rice)

ÚTERÝ 27/10
> Dýňovo-mrkvový krém se zázvorem
(Pumpkin-carrot cream soup w/ ginger)
> Hovězí vývar s rýží a bylinkami
(Beef broth w/ rice and herbes)

Hlavní jídlo:
> Krůtí guláš s batáty a cizrnou podávaný s rýží
(Turkey goulash w/ sweet potatoes, served w/ rice)
> Bulgurové rizoto se zeleninou a s uzeným tofu
(Bulgur risotto w/ vegetables and smoked tofu)

STŘEDA 28/10 STÁTNÍ SVÁTEK (CLOSED)


ČTVRTEK 29/10
> Žampionový krém
(Mushroom cream soup)
> Gruzínská kuřecí polévka zahuštěná vejci
(Georgian chicken soup w/ eggs)

Hlavní jídlo:
> Zelné závitky plněné hovězím masem na rajčatech podávané s rýží a bylinkovým jogurtem
(Cabbage rolls stuffed w/ beef, served w/ tomato sauce, rice and yogurt)
> Vegetariánská verze
(Vegetarian version)

PÁTEK 30/10
> Marocká harira
(Moroccan harira soup)

Hlavní jídlo:
> Hovězí po burgundsku podávané se šťouchanými brambory
(Beef bourguignon served w/ mashed potatoes)
> Pohankové karbanátky podávané se šťouchanými brambory a salátem
(Buckwheat "burgers" served w/ mashed potatoes and salad)