Menu na týden:

PONDĚLÍ 25/6
> Mrkvová se zázvorem a pomerančovou šťávou
(Carrot soup w/ ginger and orange juice)

Hlavní jídlo:
> Zelené fazolky s vejci a Qinoi
(Green beans w/ eggs and Quinoi)

ÚTERÝ 26/6
> cuketová s bazalkou
(Zucchini soup w/ basil)

Hlavní jídlo:
> Hovězí guláš po mexicku
(Beef mexican style goulash)

STŘEDA 27/6
> řepový krém s řapikatým celérem
(Beatroot cream w/ celery)

Hlavní jídlo:
> Vegetarianské karbanátky s letním salátem a brambory
(Veg “burgers” w/ season salad and potatoes)

ČTVRTEK 28/6
> Kachní vývar s čočkou a bylinkami
(Duck broth w/ lentils and herbs)

Hlavní jídlo:
> Zapečené těstoviny se špenátem a se sýrem
(Baked pasta w/ spinach and cheese)

PÁTEK 29/6
> Zeleninový krém
(Veggie cream)

Hlavní jídlo:
> Zeleninové curry s rýží
(Veggie curry w/ rice)

PONDĚLÍ 26/3

> Tomatová s bazalkou

(tomato soup w/ basil)

> Kuřecí vývar

(chicken broth)

 

Hlavní menu:

> Zeleninové kari s kokosovou smetanou s rýží

(vegetable curry w/ coconut cream and rice)

 

ÚTERÝ 27/3

> Dýňová se zázvorem

(pumpkin soup w/ ginger)

> Hovězí vývar s rýží a bylinkami

(beef broth w/ rice and herbes)

Hlavní menu:

> Lilkový guláš, podávaný s chlebem s jogurtem

(eggplant goulash served w/ bread and yogurt)

 

STŘEDA 28/3

> Žampiónový krém

(mashroom cream)

> Kachní vývar s hnědou čočkou a jarní cibulkou, bylinky

Hlavní menu

 

> Krůtí játra na víně se šťouchanými brambory

 

ČTVRTEK 29/3

> Krém z červené čočky

Hlavní menu

 

> Krůtí maso v ořechové omáčce s kukuřičnou kaší